Necip Fazıl Kısakürek Esenyurt Anaokulu
ARDIÇLI MAH. ARDIÇ CAD. NO 5/1 İÇ KAPI NO 1 ESENYURT / İSTANBUL
02126200688

VİZYON

Bulunduğu sosyal çevreye katkı sağlayan, üniversite sınavında istediği yere girebilen, büyük ölçüde veli memnuniyetini sağlamış, stratejik yönetim anlayışını tüm yönetsel süreçlere yansıtmış, eğitim, yönetim, spor ve sosyal faaliyetlerinde başarısını kabul ettirmiş, tercih ve takdir edilen bir okul olmak.

MİSYON

Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan, bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden ve bunlardan yeni bilgiler üretebilen, İngilizceyi doğru ve etkin bir şekilde kullanabilen, başkalarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, dikkatli, duyarlı ve düşünceli, kendisi ile barışık, öz saygısı gelişmiş, sosyal sorumluluk bilincine sahip,vatanına, milletine, insanlığa katkı sağlayan bireyler yetiştiren bir eğitim ortamı sunmaktır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08.30-13.30-13.30-18.30

1 adet Özel Eğitim Servisimiz mevcuttur

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 4 km uzaklıktayız. İstanbul Milli Eğitim müdürlüğüne ise 33 km uzaklıkta bulunuyoruz.

Yerleşim olarak Esenyurt Meydandan yaklaşık olarak 3-4 km uzaklıktayız.